چگونه جلوی تبلیغات و دعوت شدن به گروه های تلگرام (telegram) رو بگیرم؟

سلام
از دست پیام های تبلیغاتی تلگرام و عضویت بدون اجازه در گروه ها خسته شدم، چجور می تونم پیام ها و دعوت های تبلیغاتی در تلگرام رو مسدود کنم؟

 

 

علیخانی پیش فرض پرسیده شده در ۲۲-۱۲-۱۳۹۴ در موبایل و تبلت.
اضافه کردن نظر

سلام دوست عزیز

پرسش خوبی مطرح کردین، خیلی ها از ایرانی ها هستند که این روزها در شبکه اجتماعی و پیام رسان تلگرام به دلیل کیفیت و خدمات بالای آن عضویت دارند. بدیهی است هر چقدر تعداد اعضای یک شبکه اجتماعی بالا باشد مشکلات اینچنینی و تبلیغات آزاردهنده بیشتر نمایان و گریبان مخاطبان را خواهد گرفت.

خوب پس اگر از دست پیام های تبلیغاتی تلگرام و عضویت بدون اجازه و اطلاع در گروه های مختلف خسته شده اید می توانید به لطف ویژگی جدیدی که از نسخه‌ی ۳.۵ به تلگرام اضافه شده به راحتی با طی مراحل زیر، جلوی سوءاستفاده برخی افراد سوجو رو بگیرید و به راحتی این پیام ها و دعوت ها را مسدود نمایید.

برای استفاده از این ویژگی کافی است با مراجعه به تنظیمات تلگرام خود، به بخش Privacy And Security بروید. در این بخش گزینه جدیدی به نام Group اضافه شده است. در حالت پیشفرض این گزینه روی Everybody قرار دارد که این مجوز را به تمامی افراد می دهد که بتوانند اقدام به اضافه کردن شما به گروه‌های خود کنند.

با انتخاب این گزینه، به صفحه‌ی دیگری منتقل می‌شوید که علاوه بر Everybody، گزینه‌ای با عنوان My Contacts نیز در اختیار شما قرار می دهد که می‌توانید با انتخاب آن، یک بار برای همیشه دسترسی افراد ناشناس برای اضافه کردن شما به گروه‌ها مختلف را مسدود نمایید.

بعد از انتخاب My Contacts، در پایین این بخش، گزینه‌ای برای استثناءها وجود دارد که می‌توانید حالت انتخاب شده را، شخصی سازی بیشتری کنید. برای مثال ممکن است که تعداد مخاطبان شما بالا باشد یا حتی در بین آن‌ها افرادی وجود داشته باشند که عادت به دعوت کردن بی اجازه‌ی شما به گروه‌های مختلف دارند. از همین رو بعد از انتخاب گزینه‌ی My Contacts دو گزینه‌ی Always Allow و Never Allow به معنای “اجازه همیشه” و “اجازه هرگز” پیش رو خواهید داشت.

اگر این بخش را بدون تغییر رها کنید، در ادامه تنها افراد حاضر در لیست مخاطبان قادر به دعوت کردن شما به گروه‌ها خواهند بود. اگر گزینه‌ی Never Allow انتخاب کنید می‌توانید تنها افرادی را که دوست ندارید از این ویژگی منع نمایید و برعکس اگر گزینه‌ی Always Allow انتخاب شود، می‌توانید تنها افرادی که مشکلی با دعوت کردن آن‌ها ندارید را انتخاب کنید تا از این پس تنها اشخاص مشخص شده قادر به دعوت شما به گروه‌های مختلف باشند.

موفق باشید

Q & A مدیر ارشد پاسخ داده شده در ۲۲-۱۲-۱۳۹۴ .
اضافه کردن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ، شما موافقت خود را با قوانین و مقررات در کانون پرسش و پاسخ اعلام مینمایید.